Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Fergie: Cheryl Cole je seksi, izvela bih je na dejt

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Anja'99

avatar
Muzika? Sta je to?
Muzika? Sta je to?
Pevačica grupe Black Eyed Pease, Fergie, izjavila je da je njena koleginica Cheryl Cole toliko seksi da može bilo koju ženu naterati na homoseksualizam. Lepa Cheryl, bivša supruga fudbalera Ashleyja Colea, svakodnevno prima komplimente na račun svog izgleda, pa ovaj njene koleginice nije ništa čudno.

“Neke devojke gledaš i razmišljaš da ne bi trebale izgledati toliko dobro. Cheryl je jedna od njih”, izjavila je Fergie. Dodala je kako Cheryl ima moć da moćne muškarce pretvara u zbunjene školarce. “Muškarac koji završi s njom biće jako srećan”, zaključila je Fergie. Komentarisala je i kako bi ona izvela Cheryl na dejt. Odnedavno slobodna pevčica nastupila je s Black Eyed Peas na njihovoj evropskoj turneji, a tada je započela blisko prijateljstvo s reperom Will.I.Amom te ga čak upoznala sa svojom majkom.

[img]Pevačica grupe Black Eyed Pease, Fergie, izjavila je da je njena koleginica Cheryl Cole toliko seksi da može bilo koju ženu naterati na homoseksualizam. Lepa Cheryl, bivša supruga fudbalera Ashleyja Colea, svakodnevno prima komplimente na račun svog izgleda, pa ovaj njene koleginice nije ništa čudno. “Neke devojke gledaš i razmišljaš da ne bi trebale izgledati toliko dobro. Cheryl je jedna od njih”, izjavila je Fergie. Dodala je kako Cheryl ima moć da moćne muškarce pretvara u zbunjene školarce. “Muškarac koji završi s njom biće jako srećan”, zaključila je Fergie. Komentarisala je i kako bi ona izvela Cheryl na dejt. Odnedavno slobodna pevčica nastupila je s Black Eyed Peas na njihovoj evropskoj turneji, a tada je započela blisko prijateljstvo s reperom Will.I.
Preuzeto sa gossip foruma

Pogledaj profil korisnika

Ivana Tripic

avatar
Mlogo volis muziku!
Mlogo volis muziku!
Svako ima pravo reći ono što misli.

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu